Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider USR îi reproșează lui Florin Cîțu prăbușirea campaniei de vaccinare: 'Din punct de vedere marketing și comunicare a fost un eșec'

inquamFOTO/Octav Ganea
ionut mosteanu

Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, a declarat pentru Aleph News că eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID în România stă în mâinile „coordonatorilor”.

„Domnul Gheorghiță, domnul Baciu – secretarul de stat care avea atribuții directe – și premierul Florin Cîțu, care este coordonator principal al acestei campanii. Cred că putea să meargă mult mai bine, dar a fost o campanie concentrată pe logistică, nu a fost o campanie de marketing”, a spus Ionuț Moșteanu.

USR-istul a mai spus că dacă această campanie de vaccinare anti-COVID este privită strict din perspectiva strategiei de marketing și comunicare, poate fi încadrată la capitolul eșec.

„Campania de vaccinare trebuia să fie o campanie de marketing. Ori campania asta a fost dată la Armată, Armata a făcut logistică că știe logistică, dar acum o să vedem, așteptăm și noi niște analize. Dar din punct de vedere marketing și comunicare a fost un eșec. Și îmi asum asta ca un om care a lucrat o viață în marketing și comunicare”, a conchis Ionuț Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.