Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PMP, atac dur la adresa lui Iohannis după numirea Vioricăi Dăncilă: 'A girat jocul lui Dragnea şi devine responsabil de ceea ce face Vasilica...'

pmponline.ro
PMP sigla

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, iese la atac după numirea Vioricăi Dăncilă. De această dată, în vizorul politicianului a intrat chiar preşedintele Klaus Iohannis. "A girat jocul lui Dragnea, devenind, în egală masură, responsabil pentru tot ceea ce va face de acum încolo Vasilica", a scris Tomac pe Facebook.

"Numirea Vioricăi Dancilă este gravă nu pentru că Iohanis a acceptat-o fără să schiţeze vreun gest de nemulţumire, ci pentru că acesta a girat jocul lui Dragnea, devenind, în egală masură, responsabil pentru tot ceea ce va face de acum încolo Vasilica. Tocmai de aceea, mă amuză efortul uriaş pe care îl fac cei care încearcă să justifice o decizie a preşedintelui care nu poate fi justificată.

Frica de suspendare! Dacă s-ar fi ajuns la suspendare, tocmai acela ar fi fost momentul în care, în mod real, puteam înlătura democratic această majoritate toxică.

Iohannis nu a fost votat pentru că e cel mai bun dintre toţi, ci pentru că românii s-au înfuriat când Dragnea şi Ponta au decis că milioanele de români care muncesc cinstit peste hotare nu au dreptul să voteze.

Era mult mai sănătos pentru ţară să ne unească pe toţi dorinţa de a apara o instituţie şi un om, decât să privim cum neputinţa şi indecizia îngroapă România, pentru urmatorii ani, în mediocritate.

Preşedintele decide, respectând Constituţia, dacă o persoană, pe lângă criteriile politice de susţinere parlamentară, întruneşte şi criteriul de competenţă. Aşa trebuie evaluată o decizie când totul este cântărit în logica raţiunii de stat, şi nu prin calcule politice mărunte.", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Citeşte şi: Lovitură DURĂ pentru televiziuni, din partea CNA: Amenzi pe bandă rulantă după difuzarea imaginilor cu crima de la metrou .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.