Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL, atac dur împotriva AUR: 'AUR vinde gogoși! De 20 de ani nu ai făcut nimic, doar ai vorbit la megafon'

Mediafax
AUR alianta pentru unirea romanilor

Lider PNL, atac dur împotriva AUR: 'AUR vinde gogoși! De 20 de ani nu ai făcut nimic, doar ai vorbit la megafon'

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, lansează un atac dur împotriva partidului AUR și a președintelui acestei formațiuni, George Simion – chiar dacă nu-i menționează numele în mod direct.

Alin Tișe: „E o guvernare complicată, extrem de complicată. Măsurile fiscale au nemulțumit două tipuri de electorat: pe cel PNL și PSD. Practic populația României, dar și pe cei care nu sunt votați ai acestor două partide.

Orice măsură a atins profund mediul de afaceri. Electoratul de dreapta, care se presupune PNL, a fost atins. Electoratul PSD, mai de stânga, angajați la diverse forme la stat, au fost loviți prin faptul că au fost blocate posturile, salariile blocate și angajații nevoiți să accepte ca salariul lor să nu mai fie indexat, loviți prin creșterea ratelor, inflației, unii au fost dați afară prin reorganizări”, a spus Tișe, la postul Napoca Live.

„Măsurile au dus la o pierdere a credibilității, atât în ceea ce privește PNL, cât și PSD.

În mod clar PNL pierde mai mult, având un nucleu de bază mai mic. Istoric vorbind PNL are un electorat de nișă.

Guvernarea aceasta era singura responsabilă care să fie serioasă. AUR-ul extremist e imposibil să guvernezi cu el și partidele au anunțat asta deja. Poate AUR este peste noi (n.r.: PNL) în sondaje. Doar că oamenii trebuie să știe că niciun alt partid nu poate să facă alianțe cu acest partid extremist. Orice vot dat către AUR practic e unul irosit.

De 20 de ani nu ai făcut nimic, doar ai vorbit la megafon. Cu toate astea există oameni care cred în poveștile lor. Au mai fost perioade, dacă vă aduceți aminte, partidul lui Dan Diaconescu, care spunea că le dă 20.000 de euro dacă vor vota cu ei. Au votat cu el, ca apoi să vadă – cum se spune pe românește – că au luat țeapă.

USR- ul a avut o șansă, oameni tineri, dar s-au pierdut pentru că nu s-au adaptat la realitatea zilelor noastre, au crezut și ei că din vorbe pot să rezolve totul.

În momentul de față partidele responsabile și serioase sunt cele două partide (n. r.: cu referire la PSD și PNL), plus eventual UDMR.

AUR a intrat în Parlament și ce au făcut altceva în afară de scandal? Vând gogoși, asta face AUR, vând ceva ce vor să audă oamenii!”, a avertizat Alin Tișe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.