Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL: PSD va încerca marți să mute data parlamentarelor

AEP
alegeri parlamentare

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, consideră că PSD va încerca să mute data alegerilor parlamentare pentru martie, în speranța că PNL se va eroda la guvernare. Raețchi a adăugat că, în următoarele zile, PSD va folosi masiv tema Covid:

Vezi și: Primul blocaj major după locale: PNL nu poate face majoritate decât cu PSD în Iași, după refuzul USR de a forma o alianță

“PSD va încerca marți să mute data alegerilor parlamentare în martie. Tăriceanu a fost scos primul pe piață cu acest mesaj, pentru setarea tonului. Va urma Ponta, care încearcă de luni de zile să instrumentalizeze politic pandemia - am văzut cu ce rezultate.

În mod evident, PSD și rudele lor sărace au toate motivele să tragă cât mai mult de timp înainte de o nouă rundă electorală, sperând că erodarea PNL peste iarnă va opri hemoragia stângii în fiefuri tradiționale precum Vrancea. Din acest motiv, nu vom avea un dialog rațional și responsabil despre valul doi al pandemiei și măsurile corecte pentru protejarea populației, ci doar jelanii politicianiste, în spatele cărora se ascunde frica de urne.

Având în vedere că procesul electoral pentru parlamentare a fost deja declanșat, marți e ultimul moment în care Parlamentul dominat de PSD mai poate deturna data alegerilor. Urmează câteva zile în care tema Covid va fi redescoperită și reîmbrățișată masiv de pesediști”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.