Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL, suspendat din funcţia de preşedinte a unui consiliu judeţean

demisie

Presedintele CJ Botoşani a fost suspendat din functie în baza unui ordin emis, marti, de prefectul Costica Macaleti. Masura a fost luata dupa ce, în luna decembrie a anului trecut, Florin Turcanu a fost condamnat definitiv si irevocabil la sase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual.

Presedintele CJ Botosani si al filialei judetene a Partidului National Liberal, Florin Turcanu, a fost condamnat la sase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual si uz de fals, printr-o sentinta a magistratilor Curtii de Apel Suceava. Decizia este definitiva si irevocabila, iar termenul de încercare dispus de instanta este de doi ani si jumatate.

Turcanu a fost gasit vinovat într-un dosar în care a fost acuzat de excluderea din partid a doi fosti consilieri judeteni, pe baza unor documente fictive. Liderul PNL a fost trimis în judecata în 2011, în perioada cât era deputat, de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului Înaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru ca a consemnat în mod nereal faptul ca membri ai organizatiei politice au fost exclusi din partid. Acesta a fost acuzat de 19 falsuri intelectuale si de noua fapte de uz de fals.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.