Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider politic, despre Cumpanasu "M-a intrigat să văd cum această căpușă escaladează relații cu politicieni și obține finanțări din bani publici"

sigla pnl
Recunosc că pe mine Cumpănașu m-a intrigat. Este curios să vezi un individ de 40 de ani făcând spume pe rețelele de socializare și pozând în salvatorul României, când la mijloc nu există niciun fel de substanță, cultură, integritate sau decență. Este chiar amuzant să observi cum acest Casanova de Berceni se dă în stambă fără nicio urmă de simț al ridicolului, simț care este, până la urmă, hârtia de turnesol pentru inteligență.
M-a intrigat să văd cum această căpușă escaladează relații cu politicieni și obține finanțări din bani publici pentru furt de proprietate intelectuală, m-a intrigat să descopăr că a reușit să obțină protecție din partea autorităților când a candidat la președinție, mai precis cum domnul Fifor a aprobat o factură de 400.000 de lei pentru apărarea unui nimeni de nimic. Scrie pe pagina de facebook, deputatul PNL, Antonel Tanase
Aesta mai adauga, "mă intrigă impostura, recunosc, dar este un sentiment amar combinat cu uimirea că genul ăsta de individ, cu un parcurs profesional care ar face invidios orice șarlatan de meserie, prostește nu doar autorități ale Statului, ci și oameni care au atâta nevoie de un erou încât îl confundă cu un măscărici de duzină."

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.