Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, convins că Victor Ponta nu va pleca din partid: Nu văd niciun pericol

ponta stiripesurse

Preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că demisia în alb anunţată de Victor Ponta nu e altceva decât un mod de-al său de a-şi exprima un punct de vedere, însă s-a arătat convins că acesta nu va pleca din partid.

Ministrul Muncii le răspunde antreprenorilor: Ce se întâmplă cu salariile acordate în privat

"E clar că nu doreşte să provoace un scandal, ci a dorit doar să-şi exprime punctul de vedere, dar asta nu înseamnă scindare. Nu văd niciun pericol, e un om cu personalitate. Nu există gânduri de scindare a partidului, avem lucruri multe, serioase şi realizabile pe care trebuie să ne concentrăm. Victor Ponta e un om cu experienţă şi îşi spune un punct de vedere. Programul asumat este într-adevăr foarte optimist şi dacă nu ne ocupăm de el şi ne ocupăm de scindări, într-adevăr vom pierde. De aceea toţi trebuie să tragem la aceeaşi căruţă. Sunt convins că Ponta nu va pleca, pentru că aici a fost lider, aici s-a format şi, aşa cum a zis şi Dragnea, nu poţi să dai afară un lider, aşa cum au făcut alţii cu Geoană", a susţinut liderul PSD Mureş.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, miercuri, că nu vrea să-l dea nimeni afară din partid şi că îi va trimite şefului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa "în alb", urmând ca acesta să decidă, dacă se supără pe el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.