Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, după condamnarea lui Dragnea: Să nu producă niște consecințe răvășitoare!

psd.ro
psd

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune după condamnarea la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare a lui Liviu Dragnea, că decizia nu poate să rămână fără consecințe pentru PSD. Buzatu speră că se va înțelege că „fiecare om mai poate greși și să suporte o pedeapsă”, potrivit Mediafax.

„Nu avem prea multe lucruri de exprimat în legătură cu această condamnare, importante sunt consecințele sentinței în plan personal pentru dl. Dragnea, dar și în plan instituțional, pentru că este președintele Camerei Deputaților, cât și politic, pentru că este președintele PSD. Pentru PSD, această decizie nu poate rămâne fără consecințe și eu sper ca oamenii să fie calmi și să înțeleagă că fiecare om mai poate greși și să suporte o pedeapsă. Trebuie să strângă rândurile pentru ca această sentință să nu producă niște consecințe răvășitoare”, a spus Buzatu.

Citește și: SURSE - Viorică Dăncilă a preluat PSD. Urmează un mesaj important

Întrebat dacă PSD s-ar putea rupe și să înceapă o luptă pentru putere, liderul PSD Vaslui a răspuns că, așa cum îi cunoaște pe membrii din structurile decizionale ale partidului, aceștia vor avea destulă înțelegere să iasă cu bine din situația critică.

„Trebuie să procedăm la o analiză a lucrurilor, să punem în funcțiune mecanismele procedurale interne ale PSD, iar până atunci toate lucrurile care țin de bucătăria internă a partidului pot fi gestionate de președintele executiv, Viorica Dăncilă”, a subliniat liderul PSD Vaslui.

Acesta a precizat că se aștepta la condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea, deoarece cea mai înaltă instanță din țară, după ce s-au produs consecințele în plan social ca urmare a prelungirii procesului mulți ani, nu putea să cedeze și să dea achitare.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Judecătorii au hotărât încetarea procesului penal.

În primă instanță, Dragnea fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, dar a atacat sentința.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

PRIMA REACȚIE din vârful PSD după condamnarea lui Dragnea: ce urmează în partid și la guvernare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.