Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD îi răspunde lui Dan Motreanu, penelistul care l-a atacat pe Daea: 'Tu, cu mâna ta fină, ai votat ridicarea taxelor vamale pentru cereale'

Facebook
Marian Mina

Liderul PSD Giurgiu Marian Mina îl acuză pe Dan Motreanu (PNL) că a sabotat agricultura românească: „Tu, cu mâna ta fină, ai votat ridicarea taxelor vamale pentru cerealele ucrainene. De asta suferă azi fermierii români, Motreanu!”.

„Motreanu a ieșit din dulap ca Nicușor și ne dă lecții pe agricultură. Tocmai tu care ai stat ministru la Agricultură două săptămâni și ai spart ușile la minister de ce ai fost. Motreanu, ai prins muște ani de zile în Parlamentul European, n-ai făcut nimic pentru agricultura românească. Din contră, ai sabotat-o sistematic! Tu, cu mâna ta fină, ai votat ridicarea taxelor vamale pentru cerealele ucrainene. De asta suferă azi fermierii români, Motreanu”, a scris Marian Mina pe Facebook, potrivit Mediafax.

'Spune-ne, înțeleptule, de ce domnul Aurescu #ratareSchengen nu a fost în stare să negocieze'

„Spune-ne, înțeleptule, de ce domnul Aurescu #ratareSchengen nu a fost în stare să negocieze în Regulamentul european niciun fel de compensații pentru fermierii români?! Mai departe, de ce nu ai cerut tu, patriotule din dulap, ca în acest regulament votat de tine în Parlamentul European să fie protejați fermierii români?! De ce ai votat cu două mâini și acum te dai viteaz?! Spre deosebire de voi PNL, miniștrii PSD au dat întotdeauna subvențiile la timp. Voi sunteți doar niște incapabili guralivi care nu ați trecut în PNRR niciun euro pentru irigații. Înapoi în dulap, Motreanu! Du-te la silozuri și numără! Că de votat oricum votezi doar contra României!”, adaugă deputatul social-democrat.

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat anterior că Janusz Wojciechowski, comisarul european pentru agricultură, a spus „foarte clar” că România, prin Ministerul Agriculturii, nu a putut demonstra pierderile avute de fermierii români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.