Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: Ludovic Orban este cuier pentru sacoul lui Iohannis

psd

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra, i-a zugravit in cuvinte tari pe liderii PNL despre care a spus ca nu ajung `nici la genunchiul lui Băsescu'.

„În ultimele 24 de ore, Orban şi Bogdan fluieră în gol pentru a fi băgaţi în seamă. Chiar îşi închipuie Orban că vreun PSDist îi acordă un gram de încredere, dacă în societate, în viaţa de zi cu zi, este perceput ca un diletant, ca un cuier pentru sacoul preşedintelui Iohannis?

Chiar îşi închipuie Bogdan că ţăţismul ieftin pe care îl face, convinge un om cerebral? Un proverb latin, deosebit de consistent chiar şi pentru politicieni spune: "aquila non capit muscas"

Păi dragi pseudo lideri ai dreptei româneşti, cu astfel de declaraţii nu ajungeţi nici la genunchiul lui Băsescu... Veniţi cu teme importante pentru ţară: reorganizare administrativă şi dezvoltare regională, investiţii în infrastructură, creşterea natalităţii şi România "Silicon Valley-ul Europei" .

Acestea trebuie să fie proiectele unor lideri responsabili, nu ţăţisme precum pe cine primeşte PNL în partid...”, a scris pe Facebook liderul PSD Cluj.

Citește și: Unchiul Alexandrei a publicat DOVADA că procurorii au constituit dosar penal uitându-se la TV: 'Voi reveni cu alte pasaje. Mor cu voi de gât!'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.