Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD se declară șocat de turnura din Palatul Victoria: 'PNL guvernează exclusiv pentru corporaţii şi pentru bănci'

Guvern
guvern

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, consideră că actualul Guvern acţionează "exclusiv" în interesul corporaţiilor şi al băncilor, dând ca exemplu hotărârile adoptate la sfârşitul anului trecut şi la începutul noului an.

"În momentul de faţă, Guvernul PNL guvernează exclusiv pentru corporaţii şi pentru bănci. Dacă ne uităm la deciziile din 23 decembrie şi din 30 decembrie, dacă ne uităm la ceea ce se întâmplă - vă spun că pentru mine este şocant de-a dreptul să ai o asumare a răspunderii care aduce mari beneficii corporaţiilor şi care a fost atacată la Curtea Constituţională, corporaţiile nemaiavând răbdare să se pronunţe CCR, să dai o ordonanţă de urgenţă peste asumarea răspunderii, ceea ce s-a întâmplat aseară - unii spuneau mai demult "noaptea, ca hoţii", acum n-are nimeni nicio grijă -, prin care eliminăm redevenţele, eliminăm taxele pe activele bancare", a afirmat Moldovan marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.

Liderul judeţean al PSD spune că, din punct de vedere al administrării ţării, anul 2020 "arată sumbru".

"Eu nu sunt încrezător deloc în viziunea actualilor guvernanţi, care, v-am spus, au un singur scop - şi uitaţi-vă pe măsurile şi deciziile lor, una după alta. (...) Din păcate, anul 2020, din punct de vedere al administrării ţării, arată sumbru de tot şi mi-aş dori foarte mult să nu am dreptate şi să vină Guvernul Ludovic al XIV-lea să mă combată. Şi vă spun că vă convoc din nou şi o să spun: acolo am greşit, pentru asta îmi cer scuze, mă bucur că lucrurile se schimbă în bine", a mai spus Radu Moldovan.

Acesta a indicat și că "actuala guvernare este într-o eroare profundă" atunci când se face vorbire de alegeri parlamentare anticipate şi nu crede că acestea vor fi provocate.

"În momentul de faţă, cred că actuala guvernare este într-o eroare profundă, dar este decizia lor. Cred că oamenii aşteaptă de la ei să le propună soluţii de guvernare, şi nu de criză politică. Este adevărat că este vizibil cu ochiul liber că au fost total nepregătiţi - şi sunt în continuare - să guverneze", a spus Moldovan.

Liderul judeţean al PSD este de părere că declanşarea alegerilor anticipate nu este ceea ce aşteaptă românii de la actuala guvernare.

"Dacă ne gândim la profitul politic pe care l-ar putea avea PNL, sigur că fiecărui partid, după câştigarea unor runde de alegeri - prezidenţiale sau de altă natură -, în mod natural, în opţiunile electoratului, îi cresc procentele. Într-o democraţie consolidată, nu cred că după fiecare tură de alegeri câştigate trebuie să mai faci nişte alegeri anticipate, că s-ar putea să ai patru-cinci parlamentari în plus. Nu cred că asta aşteaptă oamenii, cred că România are nevoie de stabilitate, de măsuri pentru populaţie", a mai declarat Radu Moldovan.

Vezi si: Atenție mare la PMP! Posibile surprize pe scena politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.