Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider #REZIST, schimb de replici acide cu Ingrid Mocanu după protestele din Franța: 'Tocmai ce a instigat la violență' / 'Analfabet funcțional'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai cunoscuți protestatari din Piața Victoriei, a avut un schimb de replici cu avocata Ingrid Mocanu, după ce aceasta a avut un comentariu vizavi de protestul din Franța prin comparație cu mișcările de stradă din România.

După ce Ingrid Mocanu a scris pe Facebook: "Sincer, am râs ce am râs de francezi, dar deja e groasă. Adică rău de tot. Ce Bot, Bădiță și Dide? Ce #rezist la noi? Au furat un pistol și ei acolo, au snopit în bătaie o jandarmeriță și se duc peste ceva judecători și politicieni pe acasă.

Francezii protestatari, nenică! După ce au distrus tot ce au prins în cale, au băgat jde mii de jandarmi prin spitale și au distrus opere de artă (mai ziceam de revoluționarii de la 1789... tot francezi, de), dar și turismul, ce le-a trecut acum prin cap? S-au dus și au vandalizat mașini, locuințe și magazine din cartierele de lux, unde locuiesc, chipurile, chiaburii cei răi care nu știu ce fură de la ei... ei fiind deținătorii țării.

Recunoașteți personajul... colectiv? Dacă n-au apucat să trăiască și ei un comunism cinstit, acum au ocazia... așa s-a instaurat și la noi comunismul... cu poporul urlând "moarte bogaților!" Totuși, noi știm... și repetăm istoria cu grație. E momentul să ne trezim, lume! Popoarele au luat-o razna!

#nupermitețisecurismele

#nuvălăsațicondușideidioți", Cristian Mihai Dide a transmis un mesaj în exclusivitate pentru DC News.

Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR despre Alianța Vestului: Vor să-și facă propria lor republică sub aparenta proastei administrări


"Nu știu numărul emisiunilor unde Ingrid Mocanu a fost prezentă, dar cu siguranță sunt foarte multe dățile în care ne-a acuzat pe noi de violență. Acum citesc mesajul ei publicat pe DC News prin care spune că noi nu ne-am făcut treaba așa cum trebuie... sau cel puțin acest lucru înțeleg eu din comentariul lui Ingrid Mocanu. Îi recomand, ca, pe viitor, să-și vadă de meseria ei și să fie mai atentă la declarațiile pe care le face pentru că tocmai ce a instigat la violență pentru protestatarii care se adună în Piața Victoriei”, a spus Cristian Mihai Dide.

Avocata Ingrid Mocanu nu a ezitat să-i răspundă, spunând într-o postare pe Facebook că Dide este un analfabet funcțional, mesajul ei fiind fix invers.

Analfabetul funcțional este acela care citește un text și nu înțelege nimic din el. Ăsta e Dide... cică eu aș fi zis că ei nu au fost suficient de violenți... și că eu i-aș incita pe ei, haștagienii, să se tăvălească pe străzi. Doar că mesajul meu era fix invers... iar dacă ai 4 clase chiar înțelegi. Că violențele nu își au locul și că trebuie să ne alegem lideri înțelepți... prin vot, desigur, nu prin spargeri de geamuri și incendieri.
Acum îmi explic de ce a simțit Iohannis nevoia să nască proiectul ”România Educată” și a vorbit despre analfabeți funcționali... cred că pe unii îi cunoștea personal.
”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.