Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii: Lideri PNL, BLAT cu reprezentanţi ai PSD. Pe ce temă s-ar fi ÎNŢELES politicienii (presă)

psd pnl

Mai mulți lideri din PNL ar fi făcut un blat cu alianța PSD-ALDE pe tema justiției! Informația, venită pe surse, a fost lansată în spațiul public în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV. Printre liberalii care ar fi încheiat alianțe secrete cu partidele de guvernământ sunt Alina Gorghiu, Ilie Bolojan, Mircea Hava și Gheorghe Falcă.

Informaţia a fost comentată şi de jurnalistul Rareş Bogdan, care susţine că nu exclude o astfel de posibilitate.

"Gândidu-mă că PSD aruncă referendumul pe tema familiei, problema Roşia Montana readusă în reactualitate aparent fără nicio legătură cu nimic, dar care generează nervozitate, plus tema financiar bancară creată şi rediscutată în spaţiul public, tema justiţiei devine marginală", a observat jurnalistul Rareş Bogdan.

Invitat în emisiune, Oreste Teodorescu a expus motivele pentru care teoria unui blat între liberali și partidul de guvernământ este una verosimilă.

"Shhaideh aloca discretionar fonduri pentru dezvoltare acelor primari care sunt obedienti si nu critica partidul de guvernământ si pe Dragnea. Multi primari PNL, din dorinta de a avea niste bani, fac un blat prin pasivitate si nu ataca deciziile PSD. Printre liderii pomeniti exista mari dosare instrumentate de DNA, acesti lideri PNL au interesul sa se puna catuse florilor, adica sa se inchida gura, sa se micsoreze si sa se diminueze pana la disolutie activitatea DIICOT și a DNA", a spus Oreste.

Citeşte şi: Restructurări de PROPORŢII în Ministerul Finanţelor. Antifrauda DISPARE (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.