Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restructurări de PROPORŢII în Ministerul Finanţelor. Antifrauda DISPARE (presă)

ANAF antifrauda

Ministerul Finanţelor se confruntă la ora actuală cu restructurări şi unificări de direcţii, posturi de directori care dispar şi odată cu ei şi mulţi alţi angajaţi. Una din cele mai puternice mişcări pare a fi unificarea direcţiei Antifraudă cu direcţia Inspecţie Fiscală, au declarat surse din mediul financiar pentru Economica.net.

Citeşte şi: DOCUMENT - Finanţarea partidelor de la buget, creşteri FABULOASE în ultimii 10 ani

Ultimele evaluări interne făcute de Ministerul Finanţelor arată că în direcţiile de colectare din minister, şi mai ales în cele responsabile de executarea silită, angajaţii abia au studii medii, şi nu de specialitate economică. Surse din mediul financiar şi guvernamental au declarat că rezultatele slabe în privinţa colectării înregistrate de direcţia Antifraudă, care înregistrează de trei trimestre consecutive pierderi, vor determina unificarea acesteia cu Direcţia Inspecţie Fiscală.

În plus, abia numiţi şi fără să aibă aprobarea BNR, cei doi membri numiţi în Consiliul de Administraţie al CEC au fost retraşi, în locul lor urmând a fi numite alte persoane, scriu jurnaliştii ECONOMICA.NET.

Antifrauda a căpătat notorietate în 2015, la un an de la înfiinţare, când a întreţinut o campanie controversată de verficare a caselor de marcat din domeniul horeca. Instituţia afişa public uniforma de tip militar şi punea lacăt pe afacerile pe care le găsea cu nereguli. Acţiunile în forţă erau concentrate în punctele fierbinţi de pe Litoral (Mamaia, Costineşti şi Vama Veche) şi în marile zone comerciale din Capitală şi în Centrul Vechi.

Citeşte şi: Ion Cristoiu se DEZLĂNŢUIE. Hans Klemm şi Laura Codruţa Kovesi, atacaţi dur .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.