Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii galeriei giuleştene, CONDAMNAȚI în dosarul 'Bătălia de la ProRapid' - Ce pedepse au primit

Pro Sport
Galerie Giulesti

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a pronunţat luni sentinţele în dosarul „Bătălia de la ProRapid“, încăierarea cu pistoale şi săbii ninja în care tabere rivale din galeria Rapidului s-au hăcuit în 2015.

Liderii galeriei de la Peluză, Gheorghe Răducanu, alias Corsicanu’, finul său, Liviu Ungurean, alias Bocciu’, şi Vlad Baltazar, fiul fostului bancher Bogdan Baltazar, au primit condamnări cu suspendare, interzicerea unor drepturi (între care şi intrarea pe stadion) şi plata unor despăgubiri.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, scrie Pro Sport.ro.

"Gheorghe Răducan, alias Corsicanu’, a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Complementar, i s-a interzis dreptul de a fi ales în orice funcţie publică şi de a pătrunde pe stadioanele de pe teritoriul României, în ziua evenimentelor sportive, pe timp de 2 ani. I s-a mai interzis şi să comunice sau să se apropie de victima sa. De asemenea, Corsicanu’ va fi silit să execute muncă în folosul comunităţii timp de 60 de zile

Petru Constantin Ionescu, alias Petre de la Moară, a fost găsit vinovat tot pentru aceleaşi infracţiuni: lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: Șeful Poliției Române, Ioan Buda, REACȚIE de ULTIMĂ ORĂ după plângerea penală depusă de Răzvan Ștefănescu: 'Nu a dorit decât să ia copilul cu el'

Liviu Georgian Ungurean, alias Bocciu, a fost condamnat la diverse pedepse cu închisoarea pentru patru infracţiuni: nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vlad Baltazar, fiul fostului bancher (director la BRD) Bogdan Baltazar şi prieten al secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost condamnat pentru două infracţiuni: tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe.

Valentin Marius Fifială a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Celui vizat i s-au interzis unele drepturi şi să intre pe stadioane doi ani de la data sentinţei definitive.

Paul Eduard Onoiu a primit condamnări, de asemenea, pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", consemnează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.