Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD din Ardeal nu mai au încredere în 'pucişti': 'Nu mă aștept să stea liniștiți, dar e treaba lor'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Președintele executiv al PSD Sălaj, Iuliu Nosa, a declarat, vineri seara, că nu crede „să se liniștească” cei care i-au cerut demisia președintelui Liviu Dragnea, dar că „e treaba lor”. Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, spune că e nevoie de „poduri de comunicare” între cele două tabere, informează Mediafax.

Iuliu Nosa, președintele PSD Sălaj, a spus că partidul va duce guvernarea până la capăt, dar că nu crede că se vor liniști colegii care i-au cerut președintelui PSD să demisioneze.

CITEȘTE ȘI: Capcanele din magazinele de haine: 9 lucruri pe care vânzătoarele nu ți le vor spune

”Ne-am asumat responsabilitatea guvernării prin votul dat de cetățeni și acest lucru îl vom duce până la capăt, până în 2020. Colegii care au cerut demisia domnului Dragnea nu cred că trebuie sancționați, a fost poziția lor, o respectăm, dar într-un partid politic decizia aparține majorității. Nu mă aștept să stea liniștiți, dar e treaba lor, avem responsabilitatea guvernării și trebuie să o ducem până la capăt”, a spus Nosa.

La rândul său, președintele PSD Cluj, Horia Nasra, a spus că în perioada care urmează vor fi necesare discuții cu nemulțumiții din partid pentru a fi construite „poduri de comunicare”.

”Așa cum preconizam, președintele PSD s-a bucurat de o largă majoritate, de peste 50 de voturi. Cu siguranță că, în perioada următoare, rămâne să discutăm cu colegii nemulțumiți și să construim mai multe poduri de comunicare decât să îi îndepărtăm. Atât filiala PSD Cluj cât și celelalte organizații din Transilvania au dat din timp semnalul de unitate în partid, nu ne așteptam la un alt rezultat”, a spus Nasra.

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus, după ședința Comitetului Executiv, că au fost 56 de voturi pentru susținerea sa în ședința CEx, 8 pentru demisie și o abținere.

CITEȘTE ȘI: Cum SĂ RECUNOȘTI tipurile de brânză de calitate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.