Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD, îngrijorați de plecările din partid. D. Buzatu: Sigur că ma îngrijorează. Fiecare simte în felul său, fiecare justifică

curentul.info
dumitru buzatu

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a declarat, duminică, inainte de sedinta CEx PSD, că este ingrijorat de demisiile din PSD, mentionand că fiecare membru care alege sa plece are o justificare. Referitor la buget, social-democratul sustine că este multumit, mentionand ca sunt interese care necesita satisfacute.

"Sigur ca ma ingrijoreaza, m-am si exprimat. Daca n-ar fi fost acest proces, n-as fi spus ca fac tot ce pot ca cei care fac din majoritate sa ramana in majoritate. Fiecare simte in felul sau. Unii justifica, justificarile pot fi adevarate sau false", a spus Dumitru Buzatu.

Citeste si CEX PSD: Robert Negoiță îndeamnă parlamentarii la RĂSCOALĂ

Președintele PSD Valsui sustine ca este multumit de bugetul prevazut in proiectul pus in dezbatere publica : "Întotdeauna sunt emotii la buget, ca exista o multitudine de interese care trebuiesc sa fie satisfacute. Aunt multumit ca intr-o masura mare, mai ales in investitii, am primit ajutor semnificativ. La o prima estimare credeam ca vom putea sustine asistenta sociala", a mai spus Buzatu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.