Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD joacă la RUPERE și pregătesc PROTESTE: aducem sute de mii de oameni în Capitală

PSD

Războiul dintre PSD și Klaus Iohannis s-ar putea muta în stradă, asta pentru că liderii teritoriali ai PSD doresc organizarea unui mare miting în Capitală. Liderul PSD, Vaslui, Dumitru Buzatu, a explicat că partidul poate mobiliza câteva sute de mii de oameni, fără niciun fel de problemă.

Citește și: ALERTĂ în Capitală: un copil a murit și părinții au orbit, după ce au mâncat shaorma

”Până acum, în PSD a predominat o atitudine rațională, o atitudine susținută de Liviu Dragnea. Ideea mascată lansată de domnul președinte, mascată sub gestul domnului Orban, de preluare abuzivă a puterii, în fața acestor lucruri nu vom sta degeaba. Toți liderii PSD consideră că trebuie să venim cu un răpuns ferm, un răspuns pe măsură.

La un miting de amploare se pot aduna câteva sute de mii de oameni, fără niciun fel de problemă, pentru că cea mai mare parte a populației este extrem de inflamată de gestul domnului Iohannis.

Eu cred că ceea ce ne reține pe noi este atitudinea președintelui PSD, care a îndemnat la calm în România la doi ani de la alegeri, dar domnul președinte și domnul Orban nu înțeleg acest lucru. Eu sunt pentru o atitudine mai radicală, dar în orice caz trebuie să dăm un semnal puternic acestor oameni, să înțeleagă că nu se poate prelua puterea în acest fel în România”, a declarat Dumitru Buzatu, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.