Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Capitală: un copil a murit și părinții au orbit, după ce au mâncat shaorma

www.economica.net
shaorma

Un caz extrem de grav s-a petrecut în Capitală. Un copil a murit și părinții au orbit, din cauza unei substanţe otrăvitoare care se afla în mâncarea cumpărată de la o shaormerie.

Citește și: SURSE - BUBUIE nervii în interiorul PSD: liderii iau în calcul pierderea guvernării

Miercuri seară o familie au mers la un celebru fast-food din zona Vergului pentru a-şi potoli foamea, au comandat 3 shaorma, au mâncat liniştiţi, fără să bănuiască vreo secunda că peste câteva ore avea să li se întâmple o tragedie care le va distruge viaţa definitiv.

Joi dimineaţă, copilul a fost de urgenţă la spitalul de boli infecţioase Colentina, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au constatat decesul.

Drama pentru cei doi părinţi nu s-a oprit aici. În urma controlului medical la care au fost supuşi, cei doi au aflat că au probleme grave cu vederea: mama a orbit definitiv, iar tatăl a orbit şi el parţial!

Contactaţi de jurnaliştii spynews, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au confirmat faptul că s-a deschis un dosar penal, pentru elucidarea cauzelor care au dus la moartea fulgerătoare a copilului. "În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei şi a unor expertize, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului", au precizat magistrații, informează SpyNews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.