Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD vorbesc tot mai apăsat de amnistie și grațiere: Nu poate fi un șantaj

curentul.info
dumitru buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat pentru Realiatea Tv că a citit scrisoare Gabrielei Firea și speră să se găsească soluții. De asemenea, Dumitru Buzatu a vorbit și despre aminstie.

''Am citit scrisoare doamnei Firea, care a fost foarte prezentă în media zilele acestea. Evident, are niște nemulțumiri și încearcă să ne expună în diverse feluri, fie prin apariții tv, fie prin scrisori deschise, prin care încearcă să aducă la cunoștință colegilor neregulile din PSD. Dumneai încearcă să provoace o discuție în interiorul partidului și probabil se va rezolva.

Eu aș exclude din discuțe noțiunea de împăcare. Este vorba de constatare unor lucruri și de găsirea unor soluții. Până la urmă, eu cred că e mai bine să spune lucrurilor acestora pe nume.

Eu spun că sunt niște chestiuni de abordare. Vorbim despre amnistie, ca și cum ar fi ceva ... În realitate, dacă vorbim de amnistie și eu nu văd de ce ea trebuie folosită ca un obiect de șantaj față de oamenii din PSD. Cei care au greșit, și-au ispășit pedeapsa, cei care sunt cercetați, vor plăti.'', a spus Dumitru Buzatu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.