Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii Rusiei se tem de un posibil asasinat în grup: ies la iveală detalii explozive după vizita lui Putin în Ucraina

La Libre Belgique
Vladimir Putin

Ministrul Apărării al Rusiei Serghei Șoigu și șeful Statului Major General, Valery Gerasimov nu l-au însoțit pe președintele rus Vladimir Putin în timpul călătoriei în zonele ocupate din Ucraina din motive de securitate, dar au luat parte la întâlniri prin videoconferință - una în regiunea Herson, cealaltă în Lugansk, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov.

"Pentru comandantul suprem-șef, ministrul apărării și șeful Statului Major General să se adune într-un singur loc - pentru a da o astfel de ispită inamicului, desigur, este un mare risc", a spus Peskov, titrează Interfax. "Dar, desigur, ministrul Apărării, Shoigu, a luat parte la întâlnirea pe care președintele a avut-o în regiunea Herson prin videoconferință", a declarat Peskov.

"La cea de-a doua întâlnire - în Lugansk, șeful Statului Major General și comandantul Grupului Mixt Gerasimov au fost prezenți acolo prin Forțele Aerospațiale. De fapt, la cea de-a doua reuniune din LPR au fost rezumate rezultatele călătoriei și s-au dat rapoarte de revizuire", a conchis Peskov. "În regiunea Herson, președintele a comunicat și a primit rapoarte de la comandantul grupului de forțe Dnepr, generalul-colonel Oleg Leontievich Makarevich, comandantul grupului de forțe Vostok, generalul-locotenent Andrei Vladimirovici Kuzmenko, comandantul adjunct al grupului comun de forțe, generalul-colonel Mihail Teplinsky", a declarat purtătorul de cuvânt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.