Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii social-democrați au luat la ochi Jandarmeria. Critici dure în ședința CEx. Se cer intervenții mai în forță

Inquam Photos/ Octav Ganea
proteste victoriei imbranceli violente

Protestele din ultimele zile s-au radicalizat. A doua condamnare a liderilor PSD a reaprins flacăra protestelor. S-au extins în toată țara și pe alocuri au devenit și mai violente pe fondul deciziilor Coaliției PSD-ALDE de a modifica rapid Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

România, în zodia protestelor! Oamenii ies în stradă de teama unei OUG privind Codurile penale: 'Hai în stradă! Aceiaşi actori, acelaşi tupeu de borfaş!'

Mediatizarea ”excesivă” și intențiile de extindere a protestelor au aprins nervii unor lideri social-democrați. Surse din cadrul PSD susțin pentru STIRIPESURSE.RO că Jandarmeria a fost luată la ochi pentru felul ”moale” în care a înțeles să se comporte vis-a-vis de protestatari. Unii lideri din teritoriu au cerut intervenții mai în forță ”pentru că nu e posibil să își bată în felul ăsta joc de noi o mână de oameni certați cu legea”.

”Vă rugăm să le transmiteți să aplice legea! Atât!. Cerem prea mult?”, a tunat un lider mai radical din teritoriu. Pe aceeași temă au vorbit și alți șefi din țară și de la centru. Au fost și unii ca au susținut că ”e bine mai cu diplomație pentru că și așa situația e inflamată la maxim și nu știm unde putem ajunge”.

Este posibil ca din aceste motive să apară și accente mai dure ale Jandarmeriei față de anumite aspecte ale protestelor din București și din țară. Există o diferență majoră a felului în care acestea au fost tolerate pe tot parcursul anului și abordarea mai aspră din ultima săptămână.

Un nou miting PSD? Paul Stănescu dă semnalul: 'Să fiți pregătiţi cu arma la picior, când președintele fluieră să fiți în Capitală'/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.