Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii SPD din Germania îl aruncă pe ministrul de Interne în lupta cu Hackerii

reuters
hacker

Liderii Partidului Social Democrat din Germania (SPD) au cerut ministrului de Interne Horst Seehofer să ia măsuri în urma atacului cibernetic în care au fost publicate informații personale a sute de politicieni, jurnaliști și activiști, relatează site-ul Politico.eu, potrivit mediafax.

Citește și: Ion Cristoiu DEZVĂLUIE strategia lui Liviu Dragnea pentru campania de la prezidențiale - Cum va LUPTA cu DNA

Cetățenii germani trebuie informați cu privire la "ce știau autoritățile și ce reacții au existat", a declarat secretarul general al SPD, Lars Klingbeil.

"Ar trebui să reprezinte o prioritate pentru Horst Seehofer, este vorba despre protejarea democrației noastre", a adăugat Klingbeil

Thomas Oppermann, vicepreședintele Bundestagul și membru SPD, a susținut opinia lui Klingbeil.

Biroul Federal pentru Securitatea Informatiilor (BSI) "trebuie să fie centrul principal pentru apărarea cibernetică în Germania, iar ministru de Interne Seehofer trebuie să realizeze că aceasta este una dintre cele mai importante sarcini în securitatea internă", a declarat Oppermann.

Seehofer a răspuns că își ia angajamentul de a asigura transparență completă, declarând pentru Süddeutsche Zeitung că "publicul va afla tot ceea ce știu eu".

Hackerii au folosit un cont de Twitter pentru a publica emailuri personale, mesajele de pe Facebook, numerele de telefon și fotografii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.