Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii TSD se regrupează, după trădarea lui Gabriel Petrea

Mediafax
TSD

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, deputatul Aida Căruceru (PSD) susține că organizația de tineret a PSD va depăși tradarea cauzată de fostul președinte al Tineretului Social Democrat, spunând că tinerii social-democrați vor fi mai uniți și mai întăriți în urma acestei experiențe. Totodată, Aida Căruceru consideră că următorul Congres al TSD va reprezenta un moment de restart politic pentru tinerii de stânga.

În acest context, Aida Căruceru a salutat desemarea, în calitate de președinte interimar al TSD, a deputatului de Timiș Alfred Simonis și a declarat că, atunci când organizația de tineret va avea Congresul în care-și va alege un nou președinte, formațiunea politică va fi întărită și unită. Totodată, Aida Căruceru a declarat că tinerii social-democrați nu sunt reprezentați de comportamentul fostului președinte TSD exprimându-și speranța că tinerii de stânga se vor regăsi în noua organizație de tineret.

“TSD nu este și nu va fi reprezentat niciodată de comportamentul neloial, indiferent cine este persoana care se comportă astfel și indiferent ce funcție a deținut cel care săvârșește asemenea fapte. Tinerii de stânga din România vor să vadă în TSD formațiunea care să-i reprezinte și care să se lupte pentru ei, iar aceste așteptări nu pot fi îndeplinite dacă interesul personal primează în fața interesului generației pentru care facem politică. Cei care vor să fie modele pentru tineri trebuie să și fie modele în adevăratul sens al cuvântului. Comitetul Executiv al TSD a desemnat un deputat tânăr, liderul grupului PSD din Camera Deputaților pentru funcția de Președinte interimar, până la Congresul de alegeri, care va avea loc în maximum 3 luni de zile. Alfred Simonis este un om care a crescut în TSD, pentru care munca în echipă, loialitatea și solidaritatea reprezintă valori adevărate, nu lozinci. Am toată încrederea că, la finalul acestei perioade delicate pentru organizația noastră, vom ieși mai întăriți și mai uniți, iar Congresul în care ne vom alege un nou președinte va fi un moment de restart politic. TSD are nevoie de viitor și acest viitor nu poate fi construit decât în echipă.", a scris deputatul PSD Aida Căruceru, pe Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.