Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul ALDE Teleorman, audiat ca martor la DNA. Avocatul Viorel Mocanu denunţă un FAKE NEWS despre clientul său

liberinteleorman.ro
sami calota

Liderul ALDE Teleorman, Sami Calotă, a fost audiat miercuri la DNA. Informaţia a fost publicată de g4media.ro, într-un articol în care era abordat şi subiectul unei achiziţii de măşti făcută Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Teleorman de la firma lui Calotă.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, avocatul Viorel Mocanu, apărătorul lui Sami Calotă, a precizat că nu poate oferi detalii despre dosarul în care a fost audiat clientul său, însă acesta "a intrat martor, a ieşit martor" din sediul DNA. Acesta a dezminţit faptul că audierea ar avea legătură cu vânzarea de măşti de protecţie.

"Domnul Samuel Calotă, liderul ALDE Teleorman, a fost citat în calitate de martor la DNA, astăzi, 3 iunie 2020, într-un dosar ce nu are legătură cu achizițiile de măști (simple, KN95, FFP2 sau alte achiziții medicale) sau cu fapte presupus săvârţite în anul 2020. Întrucât urmărirea penală are caracter nepublic, nu putem oferi detalii la acest moment procesual despre această anchetă", a precizat avocatul Viorel Mocanu, pentru știripesurse.ro.

Potrivit Liber in Teleorman, el a fost director al Spitalului de Psihiatrie Poroschia din Teleorman. În 2015 a fost consilier în MAI, apoi consilier al deputatului Ică Florică Calotă. Unul dintre cei doi băieți ai lui a fost iubitul Alexandrăi Dragnea, fiica fostului lider PSD Liviu Dragnea, înainte ca aceasta să aibă o relație cu cântărețul Alex Mațaev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.