Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Asociaţiei Elevilor Constanţa: Ne bucurăm că profesorii au ajuns să pună piciorul în prag şi să nu se mai lase călcaţi în picioare de guvernanţi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală sala de clasa

Preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Ariana Dudună, a declarat că elevii sunt de acord cu solicitările profesorilor care au declanşat greva generală şi se bucură că aceştia au decis să pună piciorul în prag şi să nu se mai lase călcaţi în picioare de către guvernanţi, potrivit news.ro.

Dudună a afirmat că este strigător la cer că profesorii au uneori salarii mai mici decît categorii profesionale fără studii superioare.

“Susţinem în mod necondiţionat greva profesorilor noştri. Suntem de acord cu solicitările lor şi ne bucurăm că în final aceştia au ajuns să pună piciorul în prag şi să nu se mai lase călcaţi în picioare de către guvernanţi.

E strigător la cer să vedem că în România profesorii au uneori salarii mai mici decât categorii profesionale care nu au studii superioare.

Susţinem în mod necondiţionat greva şi mai mult ne deranjează această smiorcăială a Guvernului care încearcă să se folosească de noi, de copii, pentru a antagoniza greviştii, încearcă să pună profesorii în această categorie în care ei sunt cei răi şi vor să le facă rău copiilor.

Complet fals. Singurii răi din povestea asta sunt guvernanţii care au cauzat această grevă. Nu profesorii au cauzat-o, ci guvernanţii”, a declarat Ariana Dudună, luni, la Prima News.

Ea a fost întrebată cum crede că va avea loc încheierea anului şcolar în condiţiile în care este declanşată greva generală.

“Am trecut printr-o pandemie, o situaţie complet neprevăzută care nu a mai avut loc de 100 de ani şi anul şcolar s-a încheiat, mediile s-au încheiat, s-au dat examene.

Chiar crede cineva că o grevă poate să blocheze examenele? Poate o să le amâne. O să se găsească o soluţie, iar soluţia este treaba Ministerului Educaţiei, nu a sindicatelor profesorilor”, a explicat preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.