Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul cecen Ramzan Kadîrov: 'Nu vă faceți griji! Doar 15% din fondurile destinate Ucrainei vor ajunge până în tranșee'

mei.edu
ramzan kadirov

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a numit duminică ajutorul occidental acordat Ucrainei drept o schemă de spălare a banilor, într-un mesaj pe canalul său Telegram, potrivit TASS, informează Rador.

"Văd că unii sunt îngrijoraţi din cauza ajutorului extern pentru Ucraina. Nu vă faceți griji! Aceasta este o schemă funcţională de spălare a banilor. Oficialii din Occident și Ucraina vor jefui aceste fonduri, iar până în tranşee vor ajunge nu mai mult de 15% din totalul sprijinului" - a spus acesta.

În plus, Kadîrov a adăugat că grijile ar trebui să existe cu privire la faptul că acum ostilitățile au loc pe teritoriul Rusiei. "Acestea sunt regiunile noastre, care au dorit să devină parte a statului nostru pentru a apăra populația de acțiunile satanice ale naționaliștilor ucraineni și NATO" - a subliniat el.

SUA au anunțat vineri alocarea unui nou pachet de asistență militară Ucrainei în valoare de peste 3 miliarde de dolari. Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat că fondurile vor fi furnizate direct din rezervele Pentagonului, iar Pachetul de ajutor va include vehicule de luptă pentru infanterie Bradley, obuziere autopropulsate, vehicule blindate cu protecție sporită împotriva minelor din clasa MRAP (Mine-Resistant Ambush-Protected), rachete "sol-aer", precum și alte mijloace și muniții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.