Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul de la Tiraspol anunță că apogeul crizei energetice abia urmează

stiri.md
Vadim Krasnoselski

"Criza energetică este o consecință a unei alte crize dintre Rusia și Europa", a spus liderul transnistrean, Vadim Krasnoselski. Potrivit Infotag, el a declarat acest lucru ieri, la o întâlnire cu conducătorii mass-media din regiune.

"Desigur, în spatele acestui conflict va exista un conflict energetic. Ceea ce se întâmplă acum este doar pregătire pentru conflict. Punctul culminant va veni puțin mai târziu", crede Krasnoselski.

În opinia sa, "există temeri că acest punct culminant, această tensiune din sectorul energetic vor afecta și Transnistria".

Totodată, el nu consideră necesară majorarea tarifelor la resursele energetice pentru populație în condițiile creșterii prețurilor la acestea.

"Să presupunem că majorăm prețurile. Dar vom salva situația prin asta, vom asigura Transnistria cu gaze și electricitate în funcție de componenta geopolitică? Desigur că nu. Și de ce să o faci atunci? Avem un alt vector, un alt concept - să nu ridicăm prețurile la energie pentru cetățeni. (...). Iar după asta - cum vrea Dumnezeu", a spus Krasnoselski, încrezător că nu va exista foamete în regiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.