Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PSD, atac INCENDIAR la deputații USR: limbaj colorat la adresa opoziției

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vot parlament vot

Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, a declarat că deputații USR s-au dovedit golani și iresponsabili la votul pentru legea spălării banilor. Suciu a explicat că, inițial, nu se înregistraseră voturile unor deputați PSD și de aceea a cerut reluarea votului, la a doua încercare PSD reușind să treacă legea spălării banilor.

”Golani și iresponsabili s-au dovedit cei care au huiduit și au stat cu mâinile în aer prin sală, în loc să voteze legea offshore. Ei sunt huligani, nu noi. Și-au bătut joc de munca tuturor colegilor. Le sugerez să nu mai huiduie și să citească regulamentul, să nu ne mai facă pe noi golani. Am dovedit astăzi, că indiferent care era votul PNL și USR, legea offshore. Am sperat ca odată ce aducem consensul să mai existe o șansă pentru acest Parlament. Opoziția ne-a dovedit că nu este posibil.”, a declarat Daniel Suciu.

Liderul grupului PSD a explicat că grupul PSD avea 143 de deputați în sală, dar la primul vot electronic anumite cartele nu au fost înregistrate, din acest motiv s-a solicitat reluarea votului. ”Ceea ce am făcut astăzi s-a făcut perfect regulamentar, pentru că am acest drept de a solicita reluarea votului, ca lider de grup”.

Jurnaliștii i-au spus lui Suciu că au imagini care dovedesc că, de fapt, deputații cărora nu li s-ar fi înregistrat votul erau în afara sălii de plen. ”Nu este adevărat. Colegii noștri erau în sală”, a spus Daniel Suciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.