Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PSD: Să mă bată Dumnezeu dacă știu ce va ieși din plen. Nu înțeleg ce se întâmplă

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Daniel Suciu, liderul deputatilor PSD, sustine ca nu s-a admis votul pentru revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache de la conducerea Camerei Deputatilor pentru că s-ar fi incalcat regulamentul.

"S-a modificat regulamentul Camerei Deputatilor, votat inclusov de dl Ponta, care tot spera sa fie presedinte al Camerei Deputatilor. Se poate face la solicitarea de revocare de liderul de grup de care aparine liderul Camerei Deputatilor. Acest lucru nu s-a intamplat. Dansii folosesc chichite si arme neregulamentare si noi ne luptam cu regulamentul. Nu vreau sa stabilesc un precedent, sa incalc cu buna stiinta regulamentul pentru a satisface minoritatea. Nu e dictatura majoritatii, e pura democratie. Regulile sunt pentru toata lumea, rrgulamentul e pentru toata lumea, orice discutie e inutile. Deplang ce se intampla acum in plen.

Au votatadomniile lor ceva, dar nu inteleg ce au votat. Sa ma bata Dumnezeu daca stiu ce va iesi din plen acum, in conditiile in care nu inteleg ce se inatmpla. Noi chiar voiam sa votam azi ceva sa se vada la vot daca avem sau nu majoritate", a declarat Suciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.