Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, SPULBERĂ toate JOCURILE pentru CCR: 'Vom veni cu o propunere serioasă'

Facebook
simonis-alfred

Propunerea social-democraţilor pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională va fi "serioasă" şi va îndeplini "toate" criteriile stabilite de lege, a declarat, luni, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis.

"Va fi o propunere serioasă, care va îndeplini toate criteriile stabilite de lege, pentru a fi acceptată o astfel de propunere de către comisie, Biroul permanent şi înaintată plenului", a afirmat Simonis, la Parlament, conform Agerpres.

Citește și: PRIMELE informații - Care sunt cele ZECE decizii pe care liderii UE le vor adopta la Summit-ul de la Sibiu

El a spus că, în cursul zilei de luni, propunerea va fi înaintată Comisiei juridice. "Vă voi anunţa de îndată ce voi trimite propunerea către Comisia juridică. Va fi o propunere pe care o face liderul grupului PSD în numele coaliţiei şi în numele Camerei Deputaţilor, eu semnez o propunere făcută de grupul PSD. Într-o oră, două veţi avea propunerea făcută", a explicat Alfred Simonis.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a declanşat pe 23 aprilie procedura de numire a unui judecător la Curtea Constituţională în locul lui Ştefan Minea, căruia îi expiră mandatul în data de 15 iunie.

Până luni, la ora 24,00, urmează să fie depuse propunerile grupurilor parlamentare pentru acest post, Comisia juridică va întocmi raportul până pe 7 mai, iar până în 15 mai plenul Camerei Deputaţilor urmează să dea votul.

Fostul Avocat al Poporului Gheorghe Iancu este propunerea social-democraților pentru postul de judecător la CCR, din partea Camerei Deputaților, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.