Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputatilor PSD îl desființează pe Remus Cernea

Neacsu

Ipocrizia si populismul sunt boli contagioase de care s-a molipsit și Remus Cernea, susține Marian Neacșu, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor.

Domnul Cernea numeste faptul ca i s-a amintit de necesitatea motivarii absentelor de la sedintele în plen pentru a nu i se taia din indemnizatie nici mai mult, nici mai putin decât 'instigare la frauda' si 'abuz în serviciu'. Ce cuvinte grele, domnule Cernea, pentru o actiune numita 'motivarea absentelor' la articolul 143 din Regulamentul Camerei Deputatilor.Pe vremea când deputatul Remus Cernea facea parte din Grupul Parlamentar PSD, apela, având constiinta curata, la aceasta metoda pe care doresc sa i-o amintesc. Conform articolului 143, alin. 2 din din Regulamentul Camerei Deputatilor, aflat în vigoare, 'Deputatul care nu poate lua parte la sedinta din motive obiective va trebui sa informeze printr-o motivatie scrisa, avizata de liderul de Grup, Biroul permanent, mentionând cauzele care îl împiedica sa participe'. Asadar, în cazul deputatilor neafiliati, asa cum este în prezent domnul Cernea, motivarea absentelor se face la Biroul permanent. Faptul ca o persoana din cadrul Biroului i-a amintit procedura a fost un gest colegial si în spiritul legii”, spune Marian Neacșu

Potrivit alineatului 3 al aceluiasi articol, în cazul nemotivarii absentei, deputatului i se retine o suma de bani ce reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara. Stim ca domnul Cernea este un nonconformist, acum vedem ca devine si populist!”, a mai arătat liderul Grupului PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.