Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PSD: Putin închide gazul când se supără! România poate deveni independentă total față de Rusia/ Video

alfred simonis

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a explicat faptul că exploatarea gazelor din Marea Neagră se face în momentul ideal, pentru că România ar putea deveni furnizor de gaze în regiune, în locul Rusiei. De asemenea, este posibil ca în viitor normele de mediu din UE să împiedice exploatarea gazelor, de aceea este esențial să le exploatăm acum.

”Spunea cineva de la această tribună: depinde cum cuantifici dragostea pentru România. Dar în naivitatea lui crede că a iubi România este să ieși

Ce se întâmplă acum? Când se supără Putin, oprește robinetul în mai multe țări din Europa. Ce avantaj are România? Are o mare pungă de gaz de peste 200 de miliarde de metri cubi. Noi putem deveni furnizor de securitate, iar atunci când Putin închide robinetul, România îl poate deschide.

Este momentul, acum, să exploatăm gazele din Marea Neagră. Dacă peste câțiva ani, normele UE ar putea interzice exploatarea de gaze, atunci Rusia va deveni unicul jucător din piața gazelor, pentru că ei nu respectă normele de mediu. România are șansa de a exploata acum. Prin această lege vom deveni absolut independenți față de gazul rusesc.”, a spus Alfred Simonis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.