Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaţilor PSD, reacție FURTUNOASĂ la 'VICTORIA' opoziției din Parlament: 'Este un fals. Un plen de pomină'

stiripesurse.ro
scandal cdep

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a declarat, miercuri, că şi-ar fi dorit ca sesiunea de vot final a plenului Camerei Deputaţilor să aibă loc pentru a se dovedi că PSD deţine în continuare majoritatea în Parlament. 

"Chiar îmi doream să ajungem la vot final ca să dovedim că această marotă, 'că aţi pierdut majoritatea', nu stă în picioare. Dacă au ajuns trei grupuri parlamentare să vină cu microfoanele de acasă, cu boxe, să-şi facă şedinţă paralelă în plen ca să schimbe, total împotriva Constituţiei şi Regulamentului, doi oameni din nişte funcţii, îmi dau seama căt de jos a ajuns, din păcate, dezbaterea parlamentară. Nu neg dreptul oricărui partid de a se manifesta cum crede de cuviinţă. Din păcate, nu pot să intervin atunci când nişte grupuri parlamentare vor să se facă de râs într-un asemenea hal. Au încercat, s-au luptat cu tot ce au putut: legal, ilegal, regulamentar, neregulamentar şi cu situaţii de altă natură, dar nu le-a ieşit. Sunt curios ce urmează. Din câte am înţeles, au declarat foarte voioşi că suntem în situaţia de a nu avea preşedinte la Cameră, de a nu avea vicepreşedinte. Este un fals. Un plen de pomină", a afirmat miercuri Daniel Suciu, conform agerpres.ro.

Ludovic Orban iese la atac după scandalul monstru din Parlament: 'Dragnea să își pregătească elicopterul'


Deputaţii PMP, USR, PNL i-au solicitat, miercuri, în plen, vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, să-şi dea demisia din funcţie şi să predea conducerea şedinţei, în timp ce Iordache a făcut public documentul prin care Liviu Dragnea i-a delegat atribuţiile de preşedinte al Camerei. 

Şedinţa plenului Camerei Deputaţilor a fost închisă miercuri, la câteva minute după ce a fost reluată pentru vot final. 

Opoziţia a anunţat că părăseşte sala plenului. 

În şedinţa de plen urma să se dea votul final pe proiectele de lege care au fost dezbătute luni, dar acest lucru nu a putut fi posibil pentru că nu a fost întrunit cvorumul necesar. 

Până la votul final, discuţiile s-au axat pe cererile de revocare a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi vicepreşedintelui Florin Iordache, iniţiate de Opoziţie. Liderii Opoziţiei au insistat pe supunerea la vot, în plenul de miercuri, a cererilor de revocare, în timp ce Puterea a invocat în mod repetat Regulamentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.