Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților UDMR contrazice Antena 3: 'Sunt știri false și o manipulare grosolană'/ Sursa atacurilor este 'partidul șovin și prorus AUR'

csoma botond

Liderul grupului UDMR din Camera Deputaților, Csoma Botond, afirmă că partidul „șovin și prorus” AUR lansează cele mai multe atacuri la adresa comunității maghiare, deși minoritatea maghiară are aceleași deziderate ca majoritatea românească. Deputatul ține să contrazică speculațiile referitoare la poziția UDMR pe tema măsurilor anunțate luni seara de coaliția de guvernare.

„Sunt știri false și o manipulare grosolană informațiile apărute la televiziunea Antena 3 conform cărora UDMR s-a opus măsurilor adoptate de către coaliție seara trecută.

Cred că cei care au transmis această minciună grosolană au uitat că domnul președinte UDMR Hunor Kelemen a fost cel care a propus acordarea unui sfert din diferența de salariu, în conformitate cu Legea salarizării unitare, cuvenită tuturor categoriilor de salariați din sistemul public, inclusiv pentru primari.

Coaliția a susținut ideea, dar a decis să nu acorde primarilor indexarea indemnizației.

UDMR sprijină orice măsură care vine în ajutorul economiei și ajută fiecare sector în parte să se dezvolte.

Observăm, cu stupoare, că, în ultimele două săptămâni, comunitatea maghiară a ajuns ținta atacurilor ultranaționaliste, iar sursa lor este, în cele mai multe cazuri, partidul șovin și prorus AUR.

Eu sunt convins că oamenii de bun simț pot distinge între adevăr și minciunile agitatorilor.

Orice mizerii ar spune cei de la AUR, realitatea rămâne neschimbată: comunitatea maghiară are același deziderate ca majoritatea românească și anume ca toți cetățenii acestei țări să aibă un viitor mai bun și mai prosper, aici, în România”, scrie Csoma Botond pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.