Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul gorjean al S.O.S. România face valuri: ce replică le-a dat celor de la AUR

sos romania

Ion Fugaru, în calitate de preşedinte al Filialei Gorj a partidului S.O.S. România, a comentat articolele apărute la adresa sa, transmițând următoarele printr-un comunicat de presă:

”Am fost președintele PRM Gorj şi am avut în organizație un senator şi doi deputați, fiind a doua formațiune ca număr de parlamentari din Gorj.

Pentru a clarifica şi acuzele lansate de partidul AUR împotriva mea, menţionez că am fost membru al partidului AUR timp de 8 luni de zile, conform platformei AUR, fiind la categoria Căpitan-Jucător şi având cardul AUR plătit şi pentru anul 2023. Astfel, am fost membru al partidului AUR până în ziua de 20.08.2023 când am semnat adeziunea de membru la partidul S.O.S. România.

Mă aşteptam să se pornească o campanie denigratoare la adresa mea, atâta timp cât nu am putut fi cumpărat de niciun personaj politic, iar partidul AUR se simte ameninţat de faptul că am devenit președinte al Filialei Gorj a partidului S.O.S. România.

content-image

În prezent nu sunt cercetat penal în niciun dosar.

Nu am fost condamnat penal niciodată, deși conducerea politică din 2015 a județului Gorj a dat ordin să fiu reținut şi să mi se facă un dosar penal indiferent de pretext, iar dacă am fost reținut 24 de ore, a fost pentru a mi se lipi titulatura de inculpat în scopul împiedicării mele de la candidatură în 2016. Am fost menţinut ca inculpat până în septembrie 2019, pentru a fi împiedicat să candidez şi la alegerile din 2020, dar nu au mai reușit. Prin decizia Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a fost respinsă plângerea DGRFP Craiova – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Craiova, decizie devenită definitivă prin decizia Tribunalului Gorj de la data de 9.09.2019 care a confirmat astfel Ordonanţa de Clasare din 31 mai 2019”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.