Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Hamas Yahya Sinwar se ascunde în buncărul său și nu are contact cu asociații săi: Yoav Gallant jură că îl va elimina

Ahmed Zakot / Zuma Press / Profimedia
Yahya Sinwar

Ministrul Apărării Yoav Gallant numește Fâșia Gaza „cea mai mare bază de teroare pe care omenirea a construit-o vreodată” și respinge orice pauză umanitară înainte ca grupurile teroriste palestiniene să elibereze cei peste 240 de ostatici pe care îi rețin.

Într-o declarație de presă televizată, Gallant spune că forțele terestre ale IDF au luat cu asalt fortărețele teroriste din Gaza „din toate direcțiile, în perfectă coordonare cu forțele maritime și aeriene” și „întăresc puterea de sufocare” în jurul orașului Gaza.

El spune că liderul Hamas Yahya Sinwar „se ascunde în buncărul său și nu are contact cu asociații săi”, jurând din nou că îl va elimina.

Referitor la cererile internaționale de pauze umanitare, Gallant spune „pauzele umanitare, pentru mine, înseamnă în primul rând captivii ținuți de animale. Nu va exista niciun armistițiu umanitar fără [întoarcerea] ostaticilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.