Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul judeţean al PSD Bistriţa-Năsăud candidează pentru funcţia de vicepreşedinte naţional, la congresul extraordinar

Facebook
PSD

Liderul organizaţiei judeţene PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, va candida pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, din partea regiunii de Nord-Vest, la congresul extraordinar care se va desfăşura sâmbătă.

Radu Moldovan a declarat vineri, pentru AGERPRES, că nu s-a luat vreo decizie în ceea ce priveşte susţinerea unui anumit candidat la funcţia de preşedinte al PSD, fiecare urmând să voteze "după maturitatea gândirii proprii", dar în schimb filiala îl va susţine pe Vasile Dîncu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

"Fiecare votează cum consideră, se votează la liber, fiecare după maturitatea gândirii proprii. Eu voi candida pentru funcţia de vicepreşedinte din partea regiunii de Nord-Vest. Judeţul Bistriţa-Năsăud are doi candidaţi: Vasile Dîncu pentru preşedinte al Consiliului Naţional al PSD şi subsemnatul pentru vicepreşedinte", a spus Moldovan.

Filiala PSD Bistriţa-Năsăud va participa cu 29 de delegaţi la congresul extraordinar de sâmbătă, organizat online, liderul judeţean urmând să se afle la Bucureşti, în timp ce restul vor vota în cadrul centrului de la Bistriţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.