Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Partidul Acțiunii Comune 'Congresul Civic': În Parlament de la Chișinău au intrat două partide și o grupare criminală

stiri.md
Mark Tkaciuk

Liderul Partidul Acțiunii Comune „Congresul Civic”, Mark Tkaciuk, consideră că rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent, se datorează faptului că, alegătorii ar fi votat pentru Maia Sandu sau ar fi avut loc un referendum împotriva lui Igor Dodon, noteaz[ știri.md

„Vedem că în Parlament au intrat două partide și o grupare criminală”, a menționat Mark Tkaciuk.

Politicianul, întrebat dacă prin termenul „grupare criminală” face aluzie la Partidul „Șor”, a confirmat referința.

Liderul formațiunii mai susține că, celelalte partide politice, care au participat în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, au avut parte de un „fiasco”.

„Indiferent de cât de bine s-au manifestat în campania electorală, cât de cunoscuți sunt liderii lor, programele electorale, s-a produs un fiasco dintr-un simplu motiv.

Consider că, ceea ce vedem astăzi în parlament, se datorează faptului că, alegerile parlamentare care au trecut s-au dovedit a fi un al treilea tur al alegerilor prezidențiale din noiembrie”, a declarat Tkaciuk.

De asemenea, referitor la acest subiect, liderul formațiunii „Congresul Civic” a conchis că, pe parcursul campaniei electorale și în urma sondajelor, a observat că alegătorii nu au luat în calitate de lideri pe celelalte partide.

Realitatea.md amintește că, la alegerile parlamentare din 11 iulie curent, Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune-Congresul Civic” a acumulat 0,77% din voturi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.