Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PER acuză: Liberalii tradează interesele românilor

per.ro
Danut Pop

Ordinul ANSVSA care a alarmat țăranii români poate fi lesne interpretat ca un act de trădare națională. Ceea ce își doresc liberalii a fi o ordine privind “condiţii minime de biosecuritate în exploataţiile de porcine” reprezintă o intervenție legală ce afectează stilul de viața al românilor și poate duce inclusiv pana la eliminarea tradițiilor de iarna românești. De la ideea corecta ca trebuie sa existe niște reguli veterinare pentru creșterea porcilor și a animalelor in general, pana la interdicția de a face acest lucru, este cale lungă!, acuză PER.

Ecologistii atenționează că românii nu vor putea să dețină suine nici pentru autoconsum, dar nici în scopuri comerciale! Partidul Ecologist Român se poziționează împotriva acestui demers legislativ și cere guvernului liberal sa intervină de urgentă la anularea sau modificarea Ordinului președintelui ANSVSA, total neavantajos pentru români.

După explozia prețurilor la carne de porc după perioada gripei porcine, resimțită mai ales de sărbători, această a doua acțiune a statutului pare sa fie lovitura fatală pentru români. Așa-zisa aliniere la normele europene nu trebuie sa vină la pachet cu modificări profunde ale stilului de viață si ale alimentației in țara celor mai mari consumatori de carne de porc. Sa înțelegem că iar facem pe placul "Înaltei Porți"? Mai ramâne ca intr-o zi o sa interziceți ortodoxia și limba română, ca sa faceți pe placul stăpânilor!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.