Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP, atac la cei care vor boicota referendumul pentru familie: Este soluția celor slabi

facebook.com
Eugen Tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, marți, că va merge la referendum nu pentru că îl îndeamnă sau îl convinge cineva, ci pentru că așa îi dictează conștiința. El a făcut un apel pentru ca românii să meargă la vot, afirmând că ”boicotul este soluția celor slabi ce fug de confruntare”.

Citește și: Liviu Dragnea se așteaptă să fie condamnat la închisoare cu executare: Nu mai am nicio așteptare!

”Nu cred că este cazul să intrăm în polemici mânați de ură și folosind argumente care nu țin în fața realității vieții de zi cu zi. Eu voi merge la referendum nu pentru că mă îndeamnă sau mă convinge cineva, ci pentru că așa îmi dictează conștiința. Nu judec pe nimeni pentru propriile convingeri și valori, dar lăsați-mă și pe mine să decid ce este, din punctul meu de vedere, corect să fac în zilele de 6-7 octombrie”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

El mai susține că participarea la acest referendum, inițiat în 2015 de bisericile creștine, este o datorie civică prin care românii vor demonstra că prețuiesc democrația.

”Or, consultarea cetățenilor este un exercițiu caracteristic și obișnuit într-o societate democratică. Așa este, politicienii, deși nu l-au inițiat, încearcă să profite de acest referendum; PSD, mai ales, este campion european la tehnici de manipulare. În acest caz însă nu este vorba despre ce spune un lider politic sau altul, la acest referendum este vorba despre respectul pe care trebuie să-l oferim, prin participare, celor 3 milioane de români care au cerut modificarea articolul 48 alin. 1 din Constituție în sensul eliminării cuvântului și înlocuirea acestuia cu sintagma . Indiferent care este opinia dumneavoastră, ieșiți la vot. Doar așa demonstrăm că suntem profund atașați valorilor democratice. În cazul de față, boicotul este soluția celor slabi ce fug de confruntare”, a adăugat liderul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.