Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PMP, profeție neagră: 'ciomăgarii' lui Dragnea vor răspunde și vor plăti scump

Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că dosarul deschis la Parchetul Militar împotriva jandarmilor care au ridicat protestatarii anti-PSD de la mitingul de la Topoloveni este un semn de normalitate și arată că ”ciomăgarii” lui Dragnea vor plăti scump.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Parchetul militar s-a autosesizat în cazul intervenției jandarmilor de la Topoloveni/ Surse

„Ciomăgarii” lui Dragnea vor răspunde în faţa legii pentru agresiunile nejustificate împotriva românilor care protestează paşnic contra PSD

Dosarul deschis de Parchetul Militar după ce jandarmii au băgat în dube protestatarii paşnici de la Topoloveni de săptămâna trecută este un semn de normalitate. Lipsirea de libertate, fără temei, a acelor oameni care îşi exprimau opinia de o manieră nonviolentă nu diferă cu nimic de represiunea Jandarmeriei de la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei. Slavă Domnului, România încă mai respiră şi nu a ajuns dictatura militară pe care ne-o pregătesc Liviu Dragnea şi Carmen Dan.
Şefii Jandarmeriei şi cei care pun în aplicare aceste ordine ilegale ar trebui să se gândească bine dacă vor să fie idioţii utili ai PSD – ALDE şi dacă merită să plătească scump cu propria libertate doar pentru că urechile lui Dragnea nu vor să fie deranjate auzind ceea ce gândesc românii despre el. 
Având în vedere acest dosar penal din oficiu, se întăreşte necesitatea demisiilor ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefilor Jandarmeriei. Mai ales că, din postura în care se află, pot influenţa ancheta.

De principiu, nu cred că Justiţia trebuie să rezolve problemele politice cu care se confruntă ţara. Asta trebuie făcută de români la vot pe 26 mai. Cred însă că toate aceste abuzuri grosolane nu pot rămâne nepedepsite, pentru că asta ar însemna că suntem deja în dictatură.

Fac un apel către românii care s-au săturat de PSD să meargă la urne pe 26 mai, să voteze PMP, poziţia 8 pe buletine, şi DA la cele două întrebări de la referendum. Dacă Dragnea şi clica lui vor fi îndepărtaţi de la Putere, atunci abuzuri grave precum cele de la Topoloveni nu se vor mai putea întâmpla.”, scrie Eugen Tomac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.