Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD care a înjurat un român din Diaspora își cere scuze: Regret. A fost o greșeală

claudiu manda

La câteva zile după ce în spațiul public au apărut afirmațiile unui lider al PSD care înjura în cuvinte greu de reprodus în public un român din Diaspora care l-a jignit pe pagina de Facebook, liderul PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, are o primă reacție publică în care își cere scuze public pentru acele afirmații pe care acum spune că le regretă și că nu îl caracterizează:


Vezi şi: Lider PSD, limbaj suburban pe Facebook: 'Băgaţi-aş p*** în mă-ta'

”Legat de incidentul apărut zilele trecute, doresc să fac următoarele precizări:

  1. Sunt om înainte de a fi politician şi doresc să rămân om şi după ce nu o să mai fiu politician;
  2. În toată activitatea mea politică nu am jignit, nu am insultat, nu am provocat niciodată pe nimeni, nici în spaţiul privat şi nici în spatiul public;
  3. Afirmaţiile mele de zilele trecute nu au nicio legătură cu diaspora, cu oamenii oneşti şi de bună credinţă aşa cum mulţi au înţeles sau îşi doresc să înţeleagă.

Am reacţionat, în privat – pe messenger chat, la jigniri şi insulte adresate de un domn pe contul personal de Facebook, jigniri pe care nu le pot reproduce dar pe care le-au văzut mulţi apropiaţi ai mei, inclusiv membri ai familiei.

Recunosc faptul că a fost o greşeală, pe care o regret, să cobor nivelul atât de jos într-un dialog privat, ca de la bărbat la bărbat.

Îmi cer scuze pentru reacţii şi limbaj locuitorilor judeţului Dolj dar şi celor din ţară care prin expunerea media au luat la cunoştinţă de această situaţie nedorită.

Cu siguranţă un astfel de moment nu va mai exista din partea mea, regret extrem de mult cele întâmplate, nu spun că am o scuză, dar pentru câteva momente, am reacţionat ca un om ameninţat şi jignit, nu ca un politician.

Expunerea mediatică a acestui incident poate fi un moment de început pentru bunele relaţii de comunicare dintre oameni, dintre oameni şi politicieni, să numai existe jigniri, injurături, insulte, blesteme şi instigări la ură.”, se spune în precizarea primită la redacție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.