Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, limbaj suburban pe Facebook: 'Băgaţi-aş p*** în mă-ta'

psd

Preşedintele organizaţiei judeţele Dolj a PSD, Claudiu Manda, cel care a fost propus anul trecut de Ponta ca ministru al Bugetului dar a fost refuzat de Băsescu, se dă în stambă pe Facebook.

Potrivit petreanu.ro, miercurea trecută, deputatul Manda a postat pe contul său un link către o ştire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat. În subsolul postării, comentatorii au felicitat sau, după caz, au comentat negativ informaţia. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie, dialogul a escaladat într-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a făcut pe pesedişti "nenorociţi" şi "hoţi", iar pe Manda l-a numit  "penal". Deputatul l-a făcut "prost" şi "frustrat" pe interlocutor şi l-a felicitat că a plecat din România.

Incidentul a continuat în mod surprinzător când Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a înjurat direct: "Băgaţi-aş p*** în mă-ta." (corect: băga-ţi-aş - n.r.) Claudiu Manda confirmă incidentul şi spune că n-a vrut să-şi înjure interlocutorul în public, de aceea l-a contactat pe mesageria privată special pentru asta, mai notează sursa citată.

Vezi AICI reacţia PNL!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.