Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu îi cere ministrului Sănătății să iasă din conflictul de interese: 'Nu vă bateți joc de meseria dvs.'

Inquam Photos / Octav Ganea
orban ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut, din plenul Parlamentului, ministrului de Sănătate, Victor Costache, să iasă din conflictul de interese și să nu își bată joc de sistemul de sănătate. De altfel, șeful social-democraților a adăugat că prin OUG-ul dat în Guvern în domeniul sănătății românii sunt puși „să ia bani din buzunare pentru a se trata”.

„PSD a mărit salariile medicilor. Iesiti din conflictul de interese. Nu va bateti joc de meseria dvs. Nu va bateti joc de un sistem  echitabil. Nu ii puneti pe romani să scoată bani din buzunar pentru a se trata. Asta ati făcut prin ordonanța dată. Și fugiti și de întrebările presiei si sperați să vă salveze liftul. Într-o zi nu o să vă mai salveze liftul”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban dă vina pe PSD în scandalul din sănătate: 'Prin OUG-ul dat am amânat introducerea coplății'

Guvernul a adoptat, marți, proiectul de OUG prin care serviciile medicale din cadrul programelor naționale de sănătate curative se pot derula atât prin furnizori publici, cât și prin furnizori privați.

Documentul a fost aprobat, în ciuda scandalului uriaş în care este implicat ministrul Sănătăţii, Victor Costache, după ce presa a dezvăluit că operează şi este plătit de un spital privat din Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.