Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban dă vina pe PSD în scandalul din sănătate: 'Prin OUG-ul dat am amânat introducerea coplății'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban Parlament

Premierul Ludovic Orban a adus critici PSD-ului în scandalul OUG-ului adoptat în Guvern privind serviciile medicale. Orban a punctat, de la tribuna Parlamentului, unde se dezbate moțiunea de cenzură, că prin ordonanța de urgența s-a amânat introducera coplății în sistemul de sănătate.

„Ați mințit că privatizam programele naționale de sănătate. Cine a dat OUG 27 prin care s-a introdus coplata în sănătate. Din cauza voastră, era să se introducă coplata. Nu numai că prin OUG dat aseara am amânat aplicarea OUG dat de voi.

Mai mult, am introdus altă reglementare, am introdus interdicția de a li se cere bani suplimentari spitalelor publice, dar și celor private. Vă veți face de râs, așa cum v-ați facut în cei trei ani.

Citește și: Ludovic Orban, atac INCENDIAR la adresa parlamentarilor PSD, în Parlament: Sunteți slugile lui Dragnea!/VIDEO

Cel mai tare m-a mirat, nu demagogia, ci un colaborator al dvs, care a criticat măsurile pe sănătate, dar nu s-a opreat în spitalele române, ci în Turcia. Dacă Guvernul va cădea, va cădea în picioare. Oamenii au nevoie de un Guvern pentru ei”, a spus Ludovic Orban, în plenul Parlamentului.

Guvernul a adoptat, marți, proiectul de OUG prin care serviciile medicale din cadrul programelor naționale de sănătate curative se pot derula atât prin furnizori publici, cât și prin furnizori privați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.