Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Satu Mare, prima reacţie la ancheta DNA care îl vizează

govor

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este vizat de o anchetă DNA. Instituţia s-a autosesizat cu privire la ameninţările făcute de acesta la adresa membrilor PSD Satu Mare cu funcţii de conducere în instituţii publice pentru a susţine candidatura lui Victor Ponta cu orice mijloace.

Govor a avut făcut o primă declaraţie despre ancheta DNA în ceea ce-l priveşte, la Digi 24. "Cine a înregistrat la noi în şedină. Aşa, şi? A fost o şedinţă de partid în care am discutat ca în familie. Am făcut o discuţie de partid, aşa o consider eu. A venit cineva să reclame că nu a primit bani de la buget? A fost cineva care a spus că a avut vreodată vreo problemă? Ce ameninţare? Dacă am o discuţie cu colegii mei... nu am lovit pe nimeni în cap. Victor Ponta a ieşit pe locul doi în Satu Mare dar eu am vrut să câştigăm", a declarat Mircea Govor.

Vezi şi: Seful PSD Satu-Mare, anchetat de DNA in urma amenintarilor devoalate de presa

„Noi vorbim despre membrii de partid şi cei care sunt, nu conteaza ce sunt (ce funcţie au), sunt membri de partid şi muncesc pentru partid. Le-am spus ca cei care nu vor şi nu e obligatoriu nimic, pot să se retragă şi să nu facă nimic, dar nu s-a retras niciunul, despre asta este vorba. Restul sunt poveşti! Eu nu vreau sa fie mulţumiţi cei de la Bucureşti, ci să fiu eu mulţumit, în calitate de preşedinte pe care o am, ca preşedinte de organizaţie judeţeană. Un om care se respectă trebuie să ştie că, dacă conduce o formaţiune politică, trebuie să aibă rezultate. Dacă nu are rezultate, părerea mea este că stă degeaba acolo”, a mai declarat şeful PSD Satu Mare, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.