Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Toate orașele ruse trebuie eliberate, inclusiv Odessa' - Semnalul dat Occidentului de către liderul Republicii Populare Donețk

Liderul autoproclamatei Republici Populare Donețk (RPD) din estul Ucrainei a declarat joi că „operațiunea militară specială” din Ucraina ar putea dura până în 2023 pentru că „toate orașele ruse trebuie eliberate, inclusiv Odessa”, potrivit presei de la Moscova.

„Nu există temei pentru a-i ierta pe mercenarii străini condamnați în Republica Populară Donețk. Nu sunt și nu vor fi negocieri pentru un schimb de prizonieri în ceea ce îi privește. Termenul limită pentru primirea pedepsei cu moartea este începutul lunii iulie”, a zis Denis Pușilin.

„Prizonierii de război ucraineni care nu au luat parte la ostilități nu vor fi eliberați. Soarta lor va fi decisă după ce se termină „operațiunea militară specială”, a adăugat el.

„Toate orașele ruse trebuie eliberate, inclusiv Odessa, iar Zelenski ar trebui adus în fața unui tribunal internațional. Am avut speranțe că operațiunea militară specială se va termina în 2022. Acum sunt semne serioase de întrebare dacă conflictul va putea înceta până la sfârșitul anului. Este încă imposibil de calculat valoarea distrugerilor provocate de ucraineni în Republica Populară Donețk, doar în Mariupol trebuie să fie reparate peste 1.500 de clădiri”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.