Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoluție în PC. Liderul senatorilor rupe tăcerea

pelican

Președintele grupului PC din Senat, Dumitru Pelican, anunta ca 'multi dintre liderii importanti' ai partidului nu doresc o fuziune cu partidul lui Calin Popescu Tariceanu.

"Fuziunea Partidului Conservator cu Partidul Liberal Reformator nu este in asentimentul tuturor liderilor PC. Am primit semnale din mai multe zone ale tarii. Tema trebuie tratata cu seriozitate. Iar o prima dovada de neseriozitate este chiar data de 24 martie anuntata ca data limita pana la care ar fi trebuit sa se decida daca aceasta fuziune se va realiza sau nu. Dupa cum toata lumea stie, 24 martie a trecut, iar o decizie clara si reprezentativa la nivelul PC nu exista”, spune Dumitru Pelican intr-un comunicat trimis redactiei stiripesurse.ro.

”Filialele acestui partid, liderii au fost lasati de izbeliste in ultimii ani, fara coordonare si perspectiva. Nemultumirile si asteptarile lor nu mai trebuie ignorate. Am stabilit doua intalniri importante, una la Bucuresti si alta la Cluj", mai spune acesta.

Liderul senatorilor PC spune, voalat, ca el nu va mai face parte din noul partid rezultat in urma fuziunii, daca aceasta va avea loc. Pelican explica faptul ca la ultimul Birou Politic al PC din data de 31 martie, presedintele PC Daniel Constantin a afirmat: "Cine vrea sa pastreze numele de ”conservator, e liber sa-si faca alt partid".

”Afirmatia domnului Daniel Constantin din cadrul Biroului Politic este absolut revoltatoare. Partidul Conservator exista, iar daca vrea cineva sa faca un nou partid cu Daniel Constantin presedinte, e liber sa o faca", spune liderul senatorilor PC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.