Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul senatorilor PNL, avocat de profesie: Am văzut înregistrarea cu Nicușor Dan. Este o conduită cu totul și cu totul nepotrivită

YouTube
Daniel Fenechiu

Liderul senatorilor PNL, avocatul Daniel Fenechiu, a declarat luni seara, la B1TV, despre înregistrarea audio în care Nicuşor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru un om de afaceri, că politicianul a avut o „conduită total nepotrivită”:

  • „Am vazut inregistrarea. Indiscutabil e o inregistrare care daca nu exista era mult mai bine. Asta e evident. Legat de aspectul penal, mi-e greu sa fac o evaluare. In materie penala, probele se coroboreaza cu anumite situatii si alte mijloace de proba. Repet, imi este greu sa emit o judecata de valoare pe linie penala”
  • „Ce pot spune insa este ca omul politic in general e bine sa se abtina in a se implica in anumite situatii care la un moment dat pot fi discutate intr-o asemenea perspectiva. Cand omul politic intervine pentru o persoana, motivata de orice, chiar cu bune-intentii, interventia este tot timpul susceptibila de anumite abordari”
  • „Este o conduita cu totul si cu totul nepotrivita. In general ne dorim de la oamenii pe care ii trimitem in demnitati importante sa aiba cat mai putine interese personale sau de grup”
  • „Nicusor Dan si-a facut un nume din lupta contra constructiilor ilegale”
  • „Parchetul trebuie sa se autosesizeze de cate ori apar in spatiul public elemente care prefateaza ca ne-am afla in situatia unei infractiuni”
  • „Cu siguranta Nicusor Dan trebuie sa iasa sa ne dea o explicatie, daca e contrafacuta sau nu inregistrarea. Nu paote fi PSD de vina pentru o inregistrare”

Citește și: Suedia ar putea deveni prima țară din lume în care dispar bancnotele și monedele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.